FriSomEnFogel.blogg.se

2013-03-28
15:30:00

Tjugoåttonde mars
Nädå, jag är inte alls känslosam. 
Shit asså vad vissa dagar skiljer sig från andra. Sitter och läser tidningen, lite födelsedagsannonser och så och jag får verkligen kämpa med att hålla tillbaka tårarna. Haha, har för mig att det var likadant när jag läste några reklamannonser. Det är helt sjukt asså..!
 

2013-03-27
16:00:00

Tjugosjunde mars
Så härligt! Det känns som att våren äntligen är på väg på riktigt och snart är det påsk, bara en dag till! Eller egentligen inte för teoretisk börjar den imorgon. Hur som haver så blir det 4,5 fullspäckade dagar, ingen vila här inte. Men jag kunde inte längta mer än vad jag gör. Som jag ska njuta! Inte bara av sällskapet utan förhoppningsvis vädret också. Visst att det är ganska mycket som måste göras men det gör jag så gärna så, det är ju trots allt saker jag vill göra. 
Jag har faktiskt funderat lite och kan inte riktigt komma på varför jag tycker om påsken så mycket. Jag har min aningar men inget som känns sådär extra. Man får umgås med familjen och äta (och dricka) gott, våren har i vanliga fall börjat komma med alla knoppar på träden och den där härliga känslan, man får börja "pynta" lite med söta kycklingar och häliga färger. Ja och så brukar jag ju fylla år runt påsk, men tycker inte det är så värst märkvärdigt.
 
Visst ja, jag har börjar bättra mig och försöker mer med att exprimentera för att se vad jag kan och inte kan äta.
 

2013-03-21
16:00:00

Tjugoförsta mars
De som säger något känner mig men alla kan väl inte ha så fel, eller? Hur som haver så spelar det ingen roll vad jag gör eller säger, som vanligt. Så släpper det för just nu har jag roligare och faktiskt viktigare saker att tänka på. Så mycket att se fram emot, och speciellt om det verkligen är så att det kanske börjar bli bättre. Nej så skulle jag definitivt inte sagt, då kommer det ett bakslag inom kort. 
 
Ikväll får jag äntligen träffa dom igen, efter nästan 2,5 vecka.
Har  saknat dom så...
 
 
Tre veckor kvar!

2013-03-20
16:00:00

Tjugonde mars
Blev först besviken när jag kom hem och såg att det nästan var fullt på parkeringen, men det ändrades snabbt när jag hittade ett vykort i brevlådan. Sen gick det lite utför innan jag hann få i mig mat men det finns inte så mycket att göra åt saken än att försöka att inte bli så hungrig. Men! Jag har knappt tagit någon tablett nu på en vecka så det är nog lite på bättringsvägen. Hoppas det går över snart så man kan börja äta mer normalt igen.
 
Yay, snart är dom hemma igen!

2013-03-19
16:00:00

Nittonde mars
Snö snö snö, kommer den någonsin försvinna? Känns inte så men vi håller tummar och tår!
Till min stora förvåning fick jag lite sommarkänslor idag när jag smakade något som jag inte trodde skulle vara gott. Tänk så fel man kan ha ibland.
 

2013-03-18
15:00:00

Artonde mars
Jag fattar inte vad som har hänt med mitt hår?! Direkt efter att det är nytvättat så ser det ut som att man har ett halvt smörpaket i håret (för att bara någon dag senare se ut som ett helt). Då har jag ändå typ slutat med balsam, förutom i topparna, men det verkar ju inte hjälpa. Nä jag får nog ge upp detta och byta tillbaka till mina dyra hårvårdsprodukter, dom funkar ju i alla fall...
Sen fattar jag inte var eksemen på mina händer kommer från! Om jag inte inbillar mig så blir det värre och börjar klia när jag äter kiwi eller tomat. Jag har aldrig haft problem med sånt innan! Sen vill jag så gärna använda mina ringar igen, men där har jag också fått något konstigt eksem, eller vad det nu är. Jag blir röd och torr och sen kan jag dra bort hud (typ som när man bränt sig och sen börjar fjälla). Suck suck, jag är allt konstig jag...
 
Som jag saknar mitt långa hår, för att inte tala om fräknar och sommar!

2013-03-16
16:33:00

Sextonde mars
Som han njuter, man bara ser lyckan i ögonen på honom när han får vara ute. Speciellt nu när det inte är så kallt, eller så mycket snö och fåglarna kvittrar. Inte för att han är ute så långa stunder, men när vi släpper in honom så vill han bara kela och gosa och efter en stund släpper man ut honom ingen, utan att han kanske egentligen vill. Fast han ångrar sig inte när han väl är ute. Så det gör lite ont i hjärtat när man ska ta med honom hem till en liten trea och inte veta när han får komma ut nästa gång. Det blir så svårt att hitta tillfälle när det för det mesta är minst en hund där (typ hela tiden). Det andra odjuret däremot, han håller sig gömd och det tar en bra stund innan han vågar sig fram ordentligt. Men det slutar i alla fall alltid med två trötta katter på kvällen/natten och det är inte fy skam!