FriSomEnFogel.blogg.se

2017-11-17
11:00:00

Sjuttonde november
Trodde det var en evighet sedan jag skrev här, men såg att det visst inte var så länge sedan. 
Har en riktig deppvecka, och en liten förkylning på det som gör att jag inte kan träna. Så sjukt irriterande när jag fick nytt pass för en vecka sedan och kände mig så sjukt pepp för att sätta igång med det. Ja då slår det aldrig fel att man blir dålig själv... 
För första gången (tror jag) tänker jag skryta om mina barn. På bara några månader har lilltjejen blivit helt blöjfri på dagarna och i helgen som var skickade hon napparna till tomten. Vi hade förväntningar på en katastrofhelg och att dagis skulle få en besvärlig kommande vecka då den varit henne väldigt kär där. Men icke! Första kvällen var hon väldigt ledsen, men efter det har hon knappt frågat efter den. Istället ska hon berätta för alla hon möter att hon skickat dom till tomten, haha. Och hon är inte ens 2.5år än! För att citera henne: "Ja. Jag är en stor duktig tjej". Lillkillen har börjat på innebandy, och det tillsammans med gympan är veckans höjdpunkter. När blev han så stor? 
Tiden går så sjukt fort nu och jag både längtar och ser fram emot allt som ska göras före december och jul, samtidigt som jag har ångest över allt som ska hinnas med. Speciellt när jag vet hur min energinivå är. Oh well, det löser sig till slut, och kommer säkert bli hur bra som helst!
Efter att ha haft ljung och pumpor liggandes i väntan på plantering i flera veckor så fick jag äntligen tummen ur att fixa till som jag tänkt mig. Så nu är vintern med lite kyligare temperaturer, och kanske till och med lite snö, mer än välkommet!