FriSomEnFogel.blogg.se

2019-10-21
19:19:05

Tjugoförsta oktober
Jag har varit inne i en period där liksom ingenting går rätt... Mått dåligt och inte känt för någonting. Varken velat träna, äta rätt eller träffa folk. Försöker koppla sånt här mående till menscykeln men ingen månad är den andre lik så det känns rätt lönlöst. Kan lika gärna vara oron över att fixa skolan som speglar måendet. Borde inte vara några problem då det är mycket arbete i grupp och vi stöttar varandra, men det gör ju också att man känner att man drar ner andra, inte drar sitt strå till stacken eller att man inte hade klarat sig själv... Hjälpte ju inte heller när jag förra helgen började med huvudvärk som dagen efter blev värre med någon typ av nackspärr/nerv i kläm som resulterade i två dagar migrän. Efter det tog det fyra dagar till innan jag äntligen fick en dag utan någon form av huvudvärk. 
Vill bara få tillbaka motivationen och (den lilla) kämpaglöd jag ändå kan ha när allt klickar. Vill så gärna tillbaka till där jag var för några veckor sedan..!




2019-10-10
20:02:44

Tionde oktober
Jag börjar i alla fall kursen på topp. Fick mitt första VG i veckan! Var så sjuuukt nervös före i.o.m att vi skulle göra uttalstestet över Skype. Kanske inte just att jag inte skulle fixa det, utan mer att tekniken inte skulle vara med mig. Och visst blev det så... Men det löste sig till slut och kommentarerna jag fick av läraren när jag var klar boostade helt klart mitt självförtroende. Nu ska man bara tagga om och sätta sig ner och läsa ikapp lite, och ladda för nästa examinationsuppgift. 
Träningen går också bra just nu. Det är liksom roligt att ta sig dit och se hur mycket man utvecklats, och det är väl det som funkar bäst på den fronten. Maten går sådär, men vikten håller jämt så det är jag glad för. Bara sjukt surt när man hade 0,6kg kvar för fyra veckor sedan men nu verkar fastnat på 1,1kg...