FriSomEnFogel.blogg.se

2017-10-06
17:00:08

Sjätte oktober

Okej, nu klättrar jag på väggarna. Har varit hemma hela veckan själv med barnen. Först stängningsdag, sen feber och så avslutar vi med mask. Har inte blivit mycket sammanhängande sömn denna veckan, vilket resulterat i minimalt med energi så vi har väl i princip spenderat veckan framför tv:n. Ätit dåligt har vi också, och jag känner mig som världens sämsta mamma. Så min dag, och vecka gjordes när jag fick denna kommentaren; "Du är den världsbästa mamma som jag kan önska mig". 

Idag har badbaljan plockats fram så vi kör bada och tvätta sängkläder. Blir inte att den kommer fram så ofta så känner att det gäller att passa på. 
Det har ju faktiskt hänt en del sen sist. Vi har fått en fyraåring som haft sitt första barnkalas med kompisar och som fick en kusin i födelsedagspresent (precis som en viss person sagt hela tiden). Det har varit en del härligt väder, vi lyckades pricka in en dag i skogen med större delen av min familj. Och det har konstaterats att barnen återigen växer alldeles för fort.