FriSomEnFogel.blogg.se

2017-06-26
18:55:34

Tjugofemte juni

När man på midsommarafton före kl. 10 är helt fixad för dagen och redo för cykeltur med lillkillen till butiken, ja då vet man att livet ändrats ganska så ordentligt. Dagen blev inte som planerat, men vi fick en härlig dag tillsammans hela familjen (bortsett från hungriga och griniga barn vid något tillfälle). Avslutade kvällen under en filt med tända ljus på altanen och bara njöt av lugnet, trots regn och blåst.

Började min semester i torsdags med den första löprundan ute på över 3 år. 3.5km på 27min blev det och jag är faktiskt galet nöjd. Får lite förhoppningar om att det kan bli en bra sommar med träning även om man inte kommer kunna/vilja ta sig till gymmet lika mycket som det varit senaste tiden. 


2017-06-16
17:30:01

Sextonde juni

Nu klagar jag inte, jag bara konstaterar; Vilket tråkigt väder vi har idag! Det gör så att man är lite extra trött och seg. Så ta sig till gymmet efter jobbet var ju inte direkt något man var sugen på. Men det är ju just vid såna tillfällen som man verkligen ska göra det. För det är då det känns så mycket bättre väl efter, när man är färdig och kanske till och med gjort bättre ifrån sig än vad man trodde. Stämmer kanske inte varje gång, men för det mesta. 



2017-06-15
16:00:05

Femtonde juni

Jag har lite dåligt samvete, samtidigt som jag vet att de är trötta och att de redan varit ute hela dagen. Plus att det varit en väldigt händelserik dag på dagis. Så då kan dom väl ändå få välja att sitta framför tv:n. De var ju faktiskt till och med ute i trädgården en vända, och det var verkligen ut och vända in igen, haha. Katterna var inte heller ute särskilt länge, så nu sitter jag här ensam och lyssnar på fåglarna, och ett eller annat fordon som swishar förbi. Snart dags att börja på maten, men egentligen vill jag bara vila. Vet inte om det är så att det inte var läge för mig att trappa ner på blodtrycksmedicinen riktigt än. Det hade i alla fall varit en bra förklaring till varför jag är så sjukt trött. Slumrar efter jobbet och somnar ändå typ direkt när jag lägger mig...


2017-06-13
13:25:15

Trettonde juni

Det var inte såhär jag hade tänkt att dagen skulle bli... Skulle haft ett konditionspass efter jobbet men istället sitter man här i soffan. 

Hade sån jäkla tandvärk när jag vaknade och mådde inte jätte bra direkt, kände att jag inte ens klarade av att äta frukost. Så funderar man, vad är detta? Kommer jag klara av att jobba? Enda gången jag haft någon form av tandvärk innan så har det varit migrän. Sen det dåliga samvetet som kommer så fort man hört av sig till jobbet. Men nu sitter jag i soffan, ska strax hämta barnen och mår betydligt bättre. Bara ögonen kvar men det är ju konstant tillstånd för tillfället... Pratade med läkaren om detta också sist jag var där. Så det är ju vara att inse att det är såhär det kommer vara resten av mitt liv. Må dåligt över något som läkarna inte har en aning över orsak eller lösning. 


2017-06-12
21:05:01

Tolfte juni

De påstår att det är sommar... 

Men nu ska jag inte vara sån, man kan ju i alla fall gå utan jacka. Ja ifall man har en tjock tröja på sig. Humöret är på topp, eller inte, men jag är i alla fall inte lika trött som förra veckan. Mamma sa att det kanske berodde på resan och det kanske ligger något i det, fattar bara inte att jag inte tänkte på det själv. Det var en lite lustig känsla att vara borta från barnen och sakna dom så fruktansvärt mycket samtidigt som det var skönt att bara vara vi, oss.
Men nu är det ju ny vecka, nya tag, och jag ska försöka få till 5 pass på gymmet denna veckan. Nästa vecka blir svårt att få till ens 3st och veckan efter det är jag ensam hemma med barnen så då finns det nog inte heller tid till det. Men känner att jag kanske börjar få upp min kondition nu så jag kanske vågar mig på att testa en liten löprunda hemma. Det är ju dock inte alls samma sak som att springa samma hastighet med noll lutning på löpbandet, men testa går ju.


2017-06-01
19:00:00

Första juni

Så var årets första sommarmånad här, och ja jag skulle väl inte kalla det direkt sommar än, men snart så. Detta är vår månad, för av en ren slump har de flesta (eller ja många) stora händelser i livet skett nu.

I år är det: 
3 år sedan vi flyttade in i huset.
5 år sedan vi gifte oss. 
8 år sedan vi flyttade ihop. 
10 år sedan vi blev tillsammans. 
(Kanske inte just att datumen dyker upp i den ordningen)