FriSomEnFogel.blogg.se

2014-04-25
08:10:00

Tjugofemte april
Här trodde man att det skulle lugna ner sig lite men inte det inte. Full rulle och en massa på gång så man ska väl egentligen vara glad bara man hinner med att träna och träffa folk. Tänker forstätta vara lite kryptiskt tills allt är klart och tills vi vet lite mer vad det är. Men jag känner ett lugn och inte alls samma oro som för någon vecka sedan.
Allt löser sig tillslut!
Sen är jag både stolt och förvånad över hur bra resultat jag fick på andra invägningen. Så om en månad satte vi mål på totalt -10kg. Denna månaden är det ju bara Valborg och ett kalas så det ska nog banne mig gå. Det ska gå!
Nu får jag väl ta tag i disken som maken var så snäll och lämnade till mig från igår, och tömma diskmaskinen så att man slipper diska mer än nödvändigt.
 
Här trodde man att det skulle vara alldeles lagom med strl 74 men inte det inte. 
Fast bättre att det samlar damm i lådan här hemma än på en galge i butiken, hihi  ^^,
 

2014-04-15
09:40:00

Femtonde april
 
Tiden går så fort så man hinner knappt få något gjort, och när man väl har tid över vill man inte börja på något stort projekt eller något som väsnas för mycket. Så här sitter jag. Skötväskan nästan helt klar och jag är väl så gott som redo för att sticka sen. Vågar inte plocka in träningskläder m.m eller börja på att plocka iordning i garderoben (vilket verkligen behöver göras!) för det kommer nästan garanterat att väcka lillkillen.
Känner mig lagom misslyckad nu också... Man har gått igenom två födelsedagar med tillhörande kalas, sen lägger vi till dåligt väder och migränliknande huvudvärk istället för mensvärk. Så det är ju bara till att gissa sig fram till hur intaget och förbrukningen av energi har sett ut. Helgen ser ju inte mycket bättre ut den heller. Älskar påsken för jag bara liksom får en härlig känsla i hela kroppen! Maten är väl egentligen inte så onyttig och det är inte så stora mängder heller. Godiset däremot där har vi boven, och ja en påskmust eller två kommer väl slinka ner. Så nu ska jag försöka köra stenhårt fram till lördag och sen måndag till torsdag och hålla både tummar och tår för att vikt och mått inte visar plus. Jag är i alla fall så pass realistisk så jag inser att det inte finns någon som helst möjlighet för mig att nå det uppsatta målet.
 
Fredgasförmiddagen spenderades i köket
där jag helt plötsligt fick för mig att baka till kalaset som vi hade i söndags  ^^,
 
 

2014-04-08
07:50:00

Åttonde april
Det är mycket just nu...
Tänker inte gå in mer på det här, men för tillfället finns det ingen direkt lust eller ork till detta. 
Men vem vet hur nästa vecka ser ut?
På återseende!
 
Två som tyckte att åskan störde i frukosten  ^^,
 

2014-04-02
09:40:00

Andra april
Försår inte varför han ska kämpa emot så när han är trött, till och med jättetrött... Nu sover han i alla fall och jag hoppas han sover tillräckligt länge för att klara sig fram till efter simmet.
Ja nu är vi ju inne i våran månad och det blir lite för mycket att göra känns det som. Ska se om jag kan bjuda hit tjejerna från BVC-gruppen, ska träffa tjejerna från föräldragruppen, både jag och maken fyller år, det är ju påsk även i år och torsdagen efter är det dags för att träffa coachen igen. Flyttade fram mitt delmål en månad men inser nu att det kan bli riktigt tufft att nå det till nästa gång. Men jag ska göra så gott jag kan!
Spenderar just nu min egentid framför datorn med ett stort projekt, nämligen att rensa (plocka bort) kort från Facebook. Det kräver en del tid så det gäller att passa på när lillkillen sover eller maken är hemma.
 
Denna underbara lilla apparat bryter inte ens kontakt med den uppe i lägenheten när man är i källaren och hämtar tvätten
Super nöjd!