FriSomEnFogel.blogg.se

2018-04-24
16:16:30

Tjugofjärde april
Okej, denna veckan kommer nog min räddning vara energidrycker. Är sååå himla trött och från imorse fram till fredag kväll är jag ensam med barnen. Men det ska nog gå bra, även om jag målar upp värsta scenariot om hur jobbigt det kommer bli varje gång ett sånt här tillfälle kommer. 

Har ändrat mitt mål inför sommaren också. Min coach tyckte det gått så bra sista tiden så hon såg inga problem med det. Men hon tänkte väl inte på att gymmet är stängt nu i nästan två veckor. Får se hur jag löser det, om jag tar mig till expressgymmet som är öppet, simmar eller tar mig ut och går/springer. Något måste jag i alla fall göra för att i alla fall stå still på vågen. Lite skryt; En liten klapp på axeln till mig själv som gick upp kl 05 i fredags (trots att jag skulle vabba och kunde sova lite längre) och tog en nästan 1h promenad för att jag skulle missa gymmet på eftermiddagen.
Det börjar synas lite för mig också att det hänt något. Provade klänningar till festen om en månad och jag kom i storleken jag plockade och kunde knäppa det som skulle knäppas. Så himla skönt! Man börjar kanske till om med känna sig fin, lite oftare, igen. Och för att inte tala om alla tröjor som man kan börja ha igen! Skulle motbevisa maken att det inte alls är skillnad och att jag inte kunde ha några toppar som jag testat med jämna mellanrum men som jag antingen inte fått på eller så har de suttit för tight. Men där fick jag allt erkänna att jag hade fel, och vid såna tillfällen gör jag gärna det. Jeansen sliter jag ju ut så där märker man inte skillnad på samma sätt, hehe.