FriSomEnFogel.blogg.se

2014-11-05
09:45:00

Femte november
Vad är detta för väder egentligen? Är man konstig för att man saknar kyliga morgnar med frost och inte vill ha 10 plusgrader typ dygnet runt..?
Den senaste veckan hade jag gärna varit utan, har varit så många motgångar nu och jag sitter faktiskt bara och väntar på att det kommer bli värre. Varför vet jag inte men det bara känns så. Försöker se det positiva (om det nu finns något) men det är riktigt svårt att hitta de små ljusglimtarna. Känner att jag hade behövt vara ledig. Delvis från lillkillen men också ha ett par morgnar då man varken behöver gå upp och ta hand om honom eller ha en klocka som ringer 04.45. Får så jäkla dåligt samvete när jag känner så. Han är det bästa och finaste jag har men samtidigt hade det varit skönt att få ett par dagar ledigt från den typen av måsten så att man hinner med allt annat som hade behövts göras. T.ex. trädgården, garaget, uppfarten, för att bara nämna något. Fast hade vi gjort detta hade jag ju bara ångrat mig och saknat sönder honom, haha.
Skulle tagit tag i mina promenader igen denna veckan (då träningen hittills gått som planerat) men det sket ju sig när febern och halsontet kom... Känner mig någorlunda duktig när jag håller mig ifrån onyttigheter nu när man är dålig men istället har jag inget aptit och känner mig knappt hungrig och det är ju inte heller bra.
 
Var lite extra mysigt att komma till gymmet i lördags