FriSomEnFogel.blogg.se

2019-06-28
16:00:15

Tjugoåttonde juni
Jahopp. Det var det det. Sista dagen för lillkillen på förskolan. Ja jag vet, han är inte så liten längre, men ändå... Jag höll i alla fall löftet jag gett honom; jag började inte gråta! Även om det var nära där när en jämngammal tjej skulle säga hej då till personalen. 
Nu laddar vi om för lilltjejens första "kompiskalas" imorgon. Har så sjukt dåligt samvete över hur oförberedd jag varit på detta. Med lillkillens började jag flera veckor före med att köpa grejer, detta började jag planera/köpa till i måndags... Aja, det blir säkert bra till slut.





2019-06-17
14:41:02

Sjuttonde juni
En vecka. En vecka fick jag jobba innan barnen blev sjuka. Skulle fira svärfar igår och lillkillen hade sovit där natten till söndag, kommer dit och får veta att han sovit en timme innan vi kom. Behövde inte ens känna på honom, räckte med att sätta sig bredvid så kände man värmen från honom. Helt slut samtidigt som han inte gjort något... Mannen kunde inte ta vabben idag så jag fick glatt försöka ändra min PT-tid. Snäll som hon var så löste hon det åt mig. Känner mig verkligen som att jag sätter de på jobbet i sticket och får dåligt samvete, samtidigt som detta är något som man inte kan styra över. 
På torsdag är det sommaravslutning på förskolan. Känner jag mig själv rätt så lär det bli svårt att hålla tårarna tillbaka, men tänker att det är tur att vi har två år kvar på det underbara stället!



2019-06-11
15:15:18

Elfte juni
Det känns helt sjukt! Känslan av att inte ha något man måste göra i form av att läsa eller skriva känns surrealistiskt. Det känns som att man glömt eller missat något nu när man varit inne i den världen så länge. Sen har man ju fortfarande allt annat med huset som ska göras med tvätt och så, men ändå.
Jag har verkligen inte haft höga förhoppningar på mig själv. Istället har jag haft inställningen att bara jag blir godkänd är jag nöjd. Inför tentan kändes det hopplöst! Efter plugg-/vinkvällen kändes det inte helt omöjligt och i fredags efter tentan fanns det en strimma hopp om att det gick vägen. Satt och räknade ihop poängen jag var säker på innan jag lämnade in den och kom nog fram till att jag låg precis under gränsen till godkänt. Kände mig ändå hoppfull, även om det verkligen stod still i huvudet och jag inte kunde svara på något mer. 
Igår kväll innan jag skulle sova råkade jag uppdatera mailen, "betyg uppdaterat i Ladok". Blev så sjukt nervös så var tvungen att logga in och kolla. Kunde typ inte läsa så nervös var jag, haha, men tillslut lyckades jag utröna ett godkänt på tentan! Så. Jäkla. Skönt! Efter det var det bara att fetglömma att somna i tid, plus att det startades lite konversationer med klasskompisar. Så idag är man lagom mör, inte bara för att man somnade sent utan även för att jag sovit så sjukt dåligt inatt.