FriSomEnFogel.blogg.se

2018-12-17
15:00:49

Sjuttonde december
En vecka kvar till julafton och vi har snö! Inte så mycket och det kommer försvinna om någon dag, men ändå. 
Idag har barnen varit hemma med mig, inte det som var planerat men kändes ändå smidigast. De är ändå hostiga och snoriga så tänkte att det inte kunde skada med en extra "vilodag" innan min skolvecka drar igång. Plus att vi fick in ett litet besök till distriktssköterskan. Skulle bara kollat en sak men fick hjälp med en massa. Det är en av de sakerna som är så bra med att bo här, att vi har en egen BVC och distriktssköterskemottagning. Så det fick bli en liten promenad dit i det härliga vädret. 
Skulle fått en massa gjort idag, men som vanligt blir det inte riktigt som man tänkt när barnen är hemma. Fast samtidigt känner jag ingen direkt stress eller press. Jul blir det ändå och vi ska ändå inte ha hem någon före nyår, vad vi vet. Så lika bra att inte stressa och istället försöka njuta. Stressigt blir det tids nog...
 



2018-12-08
09:00:14

Åttonde december
Okej nu börjar det bli lite sådär blandade känslor; grymt stressad över arbetet som ska in i mitten av januari samtidigt som det känns helt lugnt och inget att göra. Visst vi har att göra, men knappt något enskilt förutom förberedelser inför kommande seminarium, annars bara grupparbeten. 
Sen är ju alla helger fullt bokade fram till "julhelgen". Där har jag dock mig själv att skylla, men det är ju så kul! Förra söndagen sjöng vi på Hallarna och imorgon ska vi ha konsert på kulturhuset, över 400 platser och slutsålt. Sen försvinner hela nästa helg för mig, och det är väl den jag har mest ångest för. Men det är ju en once in a lifetime!