FriSomEnFogel.blogg.se

2019-02-22
20:02:16

Tjugoandra februari
Idag tog jag ledigt för barnen och överraskade dem, plus deras kusin, med att plocka upp deras mormor och åka till räddningstjänsten som hade öppet hus. Slutade med att jag fick stå i kö, mestadels ensam, i typ 1,5h medan de andra sprang runt och kollade och testade på olika saker. Så värt det för att åka upp 15m i korgen på stegbilen, haha. Fick i alla fall med mig båda till slut, vilken jag inte trodde, så det var kul. Frågade om det var en bra överraskning, och det tyckte de. Tänk vad lite som kan göra så mycket. 
Blev lagom stressigt sen kan man minst sagt säga! Klockan blev mer än vad vi trott så barnen hade hunnit bli riktigt hungriga samtidigt som jag hade en tid att passa. Kom typ 5min sent med endast frukostgröten i magen och huvudvärk typ sedan jag vaknade. Men det fixade hon fint! Körde lite övningar som kan hjälpa mot spänningshuvudvärk, men det blev självklart lite styrka och kondition också. Gött att köra ett pass med henne, speciellt efter de senaste dagarna som inte varit på top...




2019-02-19
16:00:17

Nittonde februari
Vädret igår alltså! En riktig försmak på våren blev det. 
Igår blev det en ordentlig sovmorgon för min del och efter lite förberedelse i form av läsning inför dagens lektion så kunde jag bara inte sitta inne längre. Blev en promenad på 1,5h och sen plockade jag upp en dyna från källaren och satte mig ute i solen och njöt. Helt underbart!  



2019-02-15
17:30:51

Femtonde februari
Jag var helt säker på att vi skulle få betygen i måndags. Men icke sa nicke, de trillade in i söndags lunch istället. Och jäklar vad pulsen gick upp när en tjej i gruppchaten frågade om vi fått våra. Blev så nervös så det tog en bra stund efter innan jag slutade skaka. Men ett godkänt blev det! Blev lite besviken där ett tag när två andra i gruppen hade fått VG, men nu i efterhand när man hör/ser vilka som inte blev godkända så blir man ändå lite sådär att det var nog en svår uppgift så man är nog rätt så grym ändå... hehe. 
Fredag idag och jag kämpar på. Trots en hals som gör lite ont när jag sväljer och alldeles för sena kvällar, så man är trött typ hela tiden, så har jag ändå fått till träningen om maten. Ger nog tyvärr efter för suget ikväll, men någon gång ska det väl också få lov att hända. Kunde varit värre. Det kunde varit mitt i veckan och då är det lätt att tänka "nu är ändå hela veckan förstörd så varför ens försöka". Konditionen har jag däremot tagit det lite lugnt med, för nu vill jag bli frisk och inte förvärra det. 

Barnen fick en och föräldrarna den andra. Kanske inte så svårt att gissa vilken. 









2019-02-09
11:11:52

Nionde februari
Det blev ingen tenta tillbaka igår... Så nu ska man behöva vänta hela helgen och så lär väl resultaten skickas ut under redovisningen på måndag förmiddag. För det var ju så lätt för alla att hålla fokus förra gången. 
Bandet till min klocka har gått sönder också. Så den har jag fått lämna in för reklamation/lagning och har ingen aning om hur lång tid det kommer ta. Känner mig så naken utan den och så är batterierna slut på alla mina andra klockor. Så himla typiskt! 
Lite ljusglimtar i alla fall. Jag tog upp med min PT att jag inte vill ha allt fokus på mat och vikt längre. Ska fortfarande sköta det och tänka på att förbättra det jag kämpar med. Men nu istället lägga mer fokus på träningen, att få till den och kanske utmana lite mer. Jag vet inte om det var känslan av att något släpptes från axlarna, men jag känner mig mer motiverad till att träna hemma och hålla maten, plus att det har gett resultat på vågen hemma. Fortsätter det såhär så kanske, kanske jag kan nå något slutresultat. 
Snön har regnat bort för länge sedan känns det som, men det var fint så länge det varade.