FriSomEnFogel.blogg.se

2015-06-23
11:50:00

Tjugotredje juni
Oj oj oj, det var inte igår man var här! Fullt upp har vi och det har hänt en del kan man väl minst sagt säga. 
Dagis funkar bra och han trivs, får inte ens ett "Hej då " eller kram när man lämnar och sen får man knappt med honom hem när man hämtar. Detta skulle varit sista veckan innan hans "sommarlov" men efter en vecka som han fick vara frisk efter öron- och ögoninflammation så har han nu åkt på vattkoppor. Visst att det är lika bra att få det överstökat och enligt distrikstsköterskan är detta den "bästa åldern" att ha det i. Man kan ju inte låta bli att tycka synd om honom, även om han inte verkar ha direkt ont av det, men nu försvann ju även sista veckan att umgås med kompisar i samma ålder. Jag trodde faktiskt inte att det skulle kännas lönt att ha honom där endast 15h/vecka men de dagar han varit där märker man enorm skillnad på honom på eftermiddagarna. 
Sen har vi haft byggarbetsplats ett tag nu, men snart är dräneringen klar och förhoppningsvis dröjer det inte länge tills fasaden är klar den med. Köket är det bara lite småfix som handtag m.m kvar som vi ska hitta tid till på kvällarna.
Men nu är det inte långt kvar tills maken har semester och sen har vi 6 veckor tillsammans alla 3 (eller ja, förhoppningsvis är vi 4 redan då).