FriSomEnFogel.blogg.se

2018-03-26
15:00:54

Tjugosjätte mars
Plötsligt händer det. Det är ingen 30årskris, men det kan kanske se så ut. Sen i alla fall fem år tillbaka har jag seriöst övervägt detta, ångrar att jag inte vågade i gymnasiet, men nu har det alltså hänt. Jag har börjat i kör! Och det är så himla kul! Få en kväll borta från hus och familj att bara vara jag och prata med andra vuxna (läs mammor, haha). 
Sen är det ju helt otroligt. I fem veckor (5 veckor!?) har vi varit friska (peppar peppar!). Eller ja bortsett från en dag som nu i efterhand inte hade behövts. Men så himla skönt när både mat och träning funkar och man får hålla sig frisk så man har möjlighet att bibehålla rutinerna. Sen är det ju skönt också att få lite bekräftelse på våg/måttband/kläder. 




2018-03-10
12:00:50

Tionde mars
Ja så kom vintern med besked. Vi har haft snö nästan hela veckan, förutom en dag där i mitten som det var riktig vår med nästan 10 grader och sol. Lustigt hur det kan vända så. 
Livet flyter på. Har äntligen fått till både mat och träning och vågen visar resultat där efter. Härligt när hårt arbete ger resultat.