FriSomEnFogel.blogg.se

2019-05-29
19:00:26

Tjugonionde maj
Ja det var ju ingen som ljög om att denna kursen skulle vara intensiv. Jäklar! Inte nog med att vi har mer schemalagt än vad vi haft tidigare kurser, vi har även sjukt mycket att läsa och förbereda både inför seminarier, grupparbeten och föreläsningar. 
Så nu sitter man här i skiten. Inte läst allt i böckerna som skulle varit läst plus att det känns som att allt jag hört på föreläsningarna åkt in genom ett öra och ut genom det andra... Oh well, det är bara att göra det bästa av situationen och börja råplugga. Strunta i att få läst allt i böckerna och istället fokusera på instuderingsfrågor och begreppskort. Inte mycket tid kvar och man vill ju gärna ha ett liv utöver skolan också. Ikväll blir det i alla fall ett glas vin. För det är jag värd, hehe! 
Sen är det så sjukt också när man inser att det bara är en månad kvar för lillkillen i förskolan. Gästboken är äntligen ifylld och tillbakalämnad, idag har de haft den årliga löpartävlingen mellan sexåringarna här och de från stan, och om en vecka ska de på en hemlig utflykt. Tiden bara flyger iväg och om 2.5 vecka börjar jag jobba igen. Helt sjukt! Jag hänger inte alls med!