FriSomEnFogel.blogg.se

2016-01-18
19:30:00

Artonde januari
Men hallå liksom, vart tog tiden vägen? 
Fattar inte vart dessa sex månader tagit vägen, tänk bara hur fort detta året kommer gå. Så mycket som kommer hända och så mycket att se fram emot. Och om exakt ett år är det dags för lilltjejen att börja sin inskolning. Helt sinnessjukt! 
Vintern har äntligen kommit på besök med minusgrader och till och med snö så vi försöker njuta så mycket vi bara kan. Dock blev årets första fyra dagar på dagis början på förkylning/sjukdoms-säsongen för oss. Värst är det för lilltjejen som har feber, (än så länge) början till ögoninflammation på båda ögonen och en näsa som rinner och täpper till. Stackarn kan knappt sova. Hoppas storebror kommer undan med hosta och lite snorig (peppar peppar). 
Det har väl egentligen inte hänt så mycket sedan sist, förutom det som ska hända med barnen och deras utveckling. Så har inte så mycket att skriva egentligen. Försöker få ihop vardagen och ta till vara på de små stunderna vi har själva när barnen sover. Där klagar jag verkligen inte, för det mesta flyter det på förvånansvärt bra när det är läggningsdags.
Ja det är ju det där eviga livspusslet som alla tjatar om. Jag har i alla fall kommit igång med vardagsmotionen och försöker träna regelbundet samtidigt som jag skärpt mig med maten, så ska bli spännande att se när resultaten börjar visa sig. Är framförallt ivrig över att få koll på mitt blodtryck, och helst bli av med tabletterna helt. 
Fick ett underbart besked från jobbet i fredags, så nu slipper man undra var man hamnar när det är dags att gå tillbaka till jobbet. Närmre hem hade jag inte kunnat jobba utan risk att stöta på barnen. 
 
Känslan som uppstår när man helt plötsligt fått självfall!