FriSomEnFogel.blogg.se

2018-09-16
14:30:03

Sextonde september
Sååå... Det har hänt lite saker. Livet har tagit en "drastisk" ändring som jag egentligen trodde skulle få stop någonstans på vägen. Men icke. 
Så det blev lite spontant sådär och nu pluggar jag 100% på högskolan. Lärare åk 4-6 mer bestämt. Och jag känner mig så trög! Okej, jag har inte gått i skolan på 11 år (och då pluggade man knappt ändå). Jag har ju liksom alltid haft lätt för skolan, knappt behövt plugga och ändå klarat mig med bra betyg. Men nu? Shit! Jag försöker intala mig att jag ska klara detta men i stunder känns det hopplöst. Kommit efter i.o.m att man missade början och fick hem kurslitteraturen i fredags. Sen det här att komma in i gruppen när man missat nollning och "introduktionsdagarna",  jag som har svårt för sånt i vanliga fall känner mig helt nollställd till hur jag ska bära mig åt...




2018-09-04
16:00:36

Fjärde september
Herre gud vad tiden går fort! Det är ju helt otroligt! Har snart jobbat i en månad och två större beslut är tagna och jag måste säga att det var en stor klump i magen som lättade när det väl var gjort. Dåligt samvete blev det vilket som, men jag tror jag valde rätt till slut.  
Hösten har dragit igång med buller och bång och allt vad det innebär. Fotbollen är igång sen ett tag tillbaka, men nu har även innebandyn och gympan börjat. Bara simskolan kvar, och kören för mig, sen är veckorna fullproppade igen. Lite suck men samtidigt skönt på något sätt. Hade varit skönt att inte ha så mycket inbokat, men de tycker ju att det är så kul (och så slipper man hamna i soffan varje eftermiddag).