FriSomEnFogel.blogg.se

2018-05-20
15:00:57

Tjugonde maj
Man undrar ju lite om det är denna sommaren vi får. När värmen gått över så blir det inte mer..? Vi får väl hoppas att det inte är så, för det hade ju varit himla tråkigt. Men det är skönt att i alla fall kunnat njuta lite av det och fått lite gjort i trädgården, för det behövdes minst sagt. 6 påsar med maskrosor och då är kanske halva trädgården avklarad, puh! 
Tre dagars utbildning avklarad och två kvar. Är imponerad över mig själv att jag tagit mig till gymmet kl 7 för att sen sitta (och frysa) mellan 9-16. Det har ju däremot inte varit så kul att veta att det varit typ 25 grader ute när man suttit inne. Men det finns ju inget att göra åt saken så det har ju bara varit att acceptera. 
Har flyttat viktmålet inför sommaren också i.o.m att jag typ redan nått det, haha. Så nu kör vi på fullt i 6 veckor till och sen blir det ledigt i 5. Ska bli riktigt gött att bara vara lite mer. Men samtidigt fasar jag över hur det kommer gå att hålla framförallt maten, träningen vet jag att det blir mindre av så då blir maten extra viktigt. 




2018-05-08
15:15:39

Åttonde maj
Så fick vi helt plötsligt sommar. Helt ofattbart att gå från knappt nån vår till 25+ grader i flera dagar! 
Här är det VAB igen... Feber i söndags som höll i sig lite måndag morgon men sen försvann och så klagade båda barnen istället på ont i magen samtidigt som de inte varit helt okej i magen. Blä! Men efter hur det varit idag och rådfrågat personalen så blir det dagis imorgon. Och jag tror de längtar! Fast tror inte de klagar idag när "poolen" kommit fram. Så himla härligt att höra på plasket och deras lek. Jag skulle egentligen på HLR-utbildning idag men fick glatt hoppa över den med då maken inte hade någon som kunde ersätta honom. Surt men så är det ju ibland. Det värsta är bara att man är inställd på typ sommar och semester efter dessa dagarna så blir tufft att ta sig upp imorgon, haha. 
Trots att sömnen blivit störd mycket inatt så tog jag mig upp och gick en vända innan maken åkte till jobbet. (Klapp på axeln för det!) Är inte alls taggad på att hålla kost m.m nu dessa veckor när jag inte kan/har kunnat träna som jag "ska". Enligt vågen (och min coach tänk) så har jag typ redan nått det nya målet för sommaren, men det beror nog på att jag tappat lite muskelmassa nu när jag inte tränat som innan och det blivit mer promenader istället. Men det är ju bara att göra det bästa av situationen och framförallt hålla kosten!